Overlad trygt bekymringerne til os
Vi tager telefonen 24/7, 365 dage om året, i tilfælde af problemer.

Topsikrede og redundante driftsfaciliteter kombineret med over 10 år i branchen gør,
at vi kan levere nogle af markedets absolut bedste løsninger.
Kontakt os uforpligtende for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.


Backup


Mange virksomheder forsømmer i dag at foretage backup eller gør det ikke grundigt nok, i blind tiltro til at deres udstyr holder, og deres data ikke går tabt eller bliver beskadigede.
Defekt hardware, korrupt data, tyveri, brand og vandskade er blot nogle af de typiske årsager til tab hos virksomheder. Har I tænkt på, hvor fatale konsekvenser tab af data kan få for jeres virksomhed?

Vi kan tilbyde forskellige løsninger når det kommer til backup:
 • Backup plads
  I kan leje plads på vores sikre backup servere, enten i samme datacenter som jeres server(e) eller på en offsite lokation. Pladsen kan tilgås via FTP eller SFTP, eller der kan rsync'es direkte.
  I kan enten selv sætte jeres backup-jobs op, eller alternativt kan vi hjælpe jer med det, og I kan helt selv bestemme, hvad der skal backes up, hvornår det skal ske, og hvor lang tid det skal gemmes tilbage.

 • Bare Metal backup
  Vores Bare Metal backup giver jer mulighed for at tage backup af hele serveren, via en inkremental backup helt ned på sektorniveau. Dette giver mulighed for at tage backup meget hyppigt samt at restore hele serveren til en ny maskine om nødvendigt. Endvidere kan I selv nemt genskabe data via et brugervenligt webinterface.

 • Dedikeret backup server Har I specielle backup-behov, meget data eller mange servere, kan vi være behjælpelige med at opsætte en dedikeret backup server. Dette kan ske med 100 % fokus på jeres behov, således at løsningen bliver designet til at dække disse bedst muligt.
  Kontakt os for yderligere oplysninger, hvis det har interesse.
Kontakt os endelig, hvis I harspørgsmål, eller ønsker rådgivning om, hvilken løsning der er bedst til jeres behov.
ActiveWebs A/S · Nørre Allé 22, 1. · 8000 Aarhus C · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her