Domæner fra hele verden!
Vi kan hjælpe med næsten alle domæneendelser, start din søgning herunder:
» Avanceret søgning

Domænepakker


Skal I lancere en ny virksomhed eller et nyt varemærke, og skal der i den forbindelse sikres rettigheder til relevante domænenavne? Så kontakt os gerne - vi kan levere en samlet løsning, hvor I kan slippe for alt bøvlet ved at samle det hele hos én leverandør og samtidig spare penge.

Har jeres virksomhed der i mod i forvejen en lang række domæner registreret ved en eller flere leverandører, giver vi også gerne et bud på at overtage varetagelsen af disse. I samme forbindelse kan vi gennemgå jeres domænestrategi og rådgive om hvor vidt I har nogle, der er overflødige, eller mangler nogle.

Én partner


Undgå at have et hav af forskellige leverandører, afhængigt af hvem der lige tilbyder et givent lokalt domæne. Ved at samle det hele hos os kan I få en fast kontaktperson og en fast årlig faktura. I slipper derfor for tvivl om, hvem I skal kontakte med spørgsmål, hvilke domæner der er registreret hvornår, og hvilke der skal fornyes hvornår.

Undgå bøvlet


Kravene og reglerne for de forskellige domæner varierer meget og kan derfor gøre domæneindkøb og -administration meget kompliceret og tidskrævende. Vi hjælper jer med papirarbejdet, de lokale krav samt eventuel tvivl om reglerne. Kort sagt hjælper vi jer hånd i hånd gennem hele processen, så I kan slippe for bøvlet.

Lokal repræsentation


I mange af de lande hvor der kræves lokal repræsentation for at registrere et domæne, kan vi stille en lokal virksomhed til rådighed for at opfylde kravene. Enten en af vores egne virksomheder i udlandet eller en af vores samarbejdspartneres, så at I ikke selv behøver at registrere en virksomhed lokalt.

Mange års erfaring


Vi har arbejdet med domæneregistrering i over 10 år for et hav af forskellige typer kunder, med vidt forskellige behov og mange forskellige domæneendelser. Vi ved derfor, hvad vi arbejder med, og kan tilbyde jer kompetente løsninger og rådgivning om hele jeres domæneportefølje.

Relaterede ydelser


Vi tilbyder en bred portefølje af relaterede ydelser, såsom hosting, DNS og SSL certifikater. Har I en eksisterende partner, kan domænerne dog også blot peges til denne.

Nye endelser


Vi har altid fingeren på pulsen i branchen og udvider løbende vores sortiment. Kommer der nye endelser kan vi tilbyde jer dem og vejlede jer om den bedste strategi.


Såfremt ovenstående har interesse, kontakt os da gerne.
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her