Vi skaber værdi for vores kunder!
Hos os er I ikke blot et nummer i køen - vi går op i vores kunder.

Vi er store nok til at kapere jeres behov og erfarne nok til at løse jeres problemer,
men samtidig små nok til at forstå jer og passionerede nok til at gå den ekstra mil for jer.

Derfor, er vi ikke som alle de andre.


Case: Bricksite


» Tilbage til cases

Med mere end 120.000 websites oprettet på deres hostede CMS-platform er Bricksite en af landets førende udbydere af websites. De har derfor behov for en driftssikker og højtydende infrastruktur til at drifte deres platform samt en fleksibilitet, der gør, at løsningen kan vokse i takt med deres forretning og kapere spidsbelastninger blandt deres mange kunder.

Handlekraftig, samarbejdsvillig og fleksibel partner
Bricksite har siden deres spæde start i 2006 anvendt ActiveWebs A/S som hostingleverandør, efter at have ledt efter en leverandør der kunne leve op til deres værdier og behov.

Thomas Dyrholm Jacobsen, der leder udviklingen hos Bricksite, udtaler i den forbindelse:
Hos ActiveWebs fandt vi den samarbejdsvillighed og store kompetence, der var nødvendig for at vi kunne skabe et godt teknisk fundament. Stabil hosting er altafgørende for en web-virksomhed som vores. Samtidig er det vigtigt, at vores server-setup kan udvides efter behov, så omsætning og udgifter harmonerer.

For os har det været rigtig vigtigt at kunne fokusere på web-udvikling og i mindre grad på det tekniske setup. ActiveWebs har i høj grad dækket vores behov for kompetence og handlekraft både i forhold til alm. drift, men også i mere pressede situationer.
Den stabilitet og skalerbarhed, har vi bl.a. sikret Bricksite via design og implementering af en omfattende serverløsning med load balancing, failover og avanceret overvågning på tværs af forskellige platforme.

Personlig og kompetent service 24/7 giver ro i maven
For en hurtigt voksende virksomhed som Bricksite, der befinder sig i en konstant udviklende og konkurrencepræget branche, er valg af hostingleverandør vigtigt. Det er vigtigt at have en samarbejdspartner der kan sparres med, som er i stand til at sætte sig ind i deres situation og som kan agere hurtigt.

Som leverandør til Bricksite siden 2006 har vi et indgående kendskab til deres forretning, deres behov og de udfordringer de arbejder med. Det engagement kombineret med vores professionelle drift og 24/7 service, giver ro i sindet hos Bricksite:
ActiveWebs tager enhver henvendelse seriøst. Der er altid plads til en saglig vurdering af de individuelle udfordringer. Netop denne særbehandling er vigtig for os, da serverdrift sjældent er så sort/hvidt, som man kunne tro.

I Bricksite håndterer vi store og komplekse datamængder. I den forbindelse er det en fornøjelse at ActiveWebs ikke kun er eksperter indenfor hardware og server-konfigurationer, men også er en værdifuld sparringspartner i forhold til kode- og database-mæssig optimering og performance.

Ved ActiveWebs bliver jeg ikke opfattet som en tilfældig kunde i mængden. Både den personlige kontakt og den tekniske kompetence er i top.

Muligheden for at kunne kontakte ActiveWebs døgnet rundt giver den fornødne sikkerhed og "ro i maven".
Ud over det danske marked, opererer Bricksite også i resten af Skandinavien samt på det tyske marked. Det er muligt at oprette en gratis hjemmeside i et meget brugervenligt system.

Vil du vide mere om Bricksite?


» Besøg deres website
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her