Vi skaber værdi for vores kunder!
Hos os er I ikke blot et nummer i køen - vi går op i vores kunder.

Vi er store nok til at kapere jeres behov og erfarne nok til at løse jeres problemer,
men samtidig små nok til at forstå jer og passionerede nok til at gå den ekstra mil for jer.

Derfor, er vi ikke som alle de andre.


Case: GEUS


» Tilbage til cases

GEUS er en offentlig institution under Klima-, Energi- og Bygningsministeriet, der bl.a. varetager geologisk forskning, kortlægning, overvågning, datalagring og rådgivning i forbindelse med de geologiske naturressourcer mellem Danmark, Grønland og Færøerne. GEUS beskæftiger ca. 300 ansatte og omsætter årligt for over 300 mio. kr.

Mange af GEUS' opgaver er lovfæstede, vedrørende vitale ressourcer i samfundet såsom grundvand, drikkevandsforsyning, olie og naturgas. Herudover udføres også videnskabelige undersøgelser og rådgivning til den private sektor, såvel som samarbejde med andre offentlige institutioner og universiteter i mange lande.

IT-behovet hos GEUS er derfor meget bredt og spænder bl.a. over mange forskellige interne websystemer samt offentlige projekthjemmesider. Siderne er baseret på forskellig teknologi og stiller forskellige krav til den underliggende platform. Fælles for dem alle, er dog at de er kritiske for organisationen og altid skal være tilgængelige.

Service, imødekommenhed og altid et klart svar
For GEUS' webredaktør, Torsten Hoelstad, er det derfor vigtigt at have en leverandør, der kan understøtte de mange forskellige behov såvel som handle hurtigt på spørgsmål og problemer:
"Service, imødekommenhed og at aftaler overholdes, er nogle af de vigtigste værdier for os. Når man spørger får man altid et klart svar, og I trækker aldrig tingene i langdrag."
Den personlige, hurtige og præcise service, er lige netop en af vores kerneværdier.

En kvalitet, som man ikke møder så tit
Med mere end 300 medarbejdere, et hav af samarbejdspartnere og IT-opgaver, der er kritiske for det danske samfund, er det vigtigt at GEUS' løsninger er i luften 24/7, samt at eventuelle problemer løses hurtigt og effektivt. Dette har vi siden 2007 hjulpet dem med - en opgave, vi har løftet til stor tilfredshed hos GEUS:
"Det hele kan stort set altid lade sig gøre – det er en kvalitet, som man ikke møder så tit. Når tingene undtagelsesvis ikke kan lade sig gøre er jeres argumenter korrekte, hvilket gør, at jeres råd er meget seriøse. Vil helt sikkert anbefale jer til andre."

Vil du vide mere om GEUS?


» Besøg deres website
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her