Vi skaber værdi for vores kunder!
Hos os er I ikke blot et nummer i køen - vi går op i vores kunder.

Vi er store nok til at kapere jeres behov og erfarne nok til at løse jeres problemer,
men samtidig små nok til at forstå jer og passionerede nok til at gå den ekstra mil for jer.

Derfor, er vi ikke som alle de andre.


Case: Min-Mave.dk


» Tilbage til cases

Som Danmarks absolut førende online medie omhandlende graviditet og småbørn, håndterer Min-Mave hver måned mere end otte millioner sidevisninger. Det er en volume der gør, at de rangerer på top-100-listen over mest besøgte danske websider hos FDIM.

Bedre hosting gav 10% flere sidevisninger
Grundet målgruppen er der høj aktivitet på siden fra tidlig morgen til sen aften, hvilket stiller store krav til tilgængeligheden og hastigheden. Er siden utilgængelig eller langsom bevæger brugerne sig hurtigt videre, hvilket bl.a. var årsagen til at Min-Mave i 2011 skiftede til ActiveWebs A/S.

Kort efter skiftet, oplevede Min-Mave også hurtigt effekten af den hurtigere platform de havde fået. Partner i Min-Mave, Nicolai Frisch, udtaler herom:
Da vi gik fra en løsning der ikke kunne kapere Min-Maves kraftigt voksende trafik, var det vigtigt for os at få en toptunet og fremtidssikret løsning. Hastigheden er altafgørende for en forretning som vores, hvor hurtige sidevisninger betyder at brugerne bruger længere tid på siden.

Umiddelbart efter overgangen til de nye servere, øgede vi antallet af sidevisninger med 10 pct. i forhold til normalen på de gamle servere. Vi nåede ligeledes det næsthøjeste antal sidevisninger på én dag nogensinde efter skiftet, hvilket for os beviste at vi havde truffet det rigtige valg med den nye løsning fra ActiveWebs.
Teknisk kører Min-Mave på en ASP.NET-platform med en MSSQL-database.

Altid til at regne med
Websider som Min-Mave er i en høj grad afhængige af hurtigt at få udbedret eventuelle driftsproblemer, da nedetid betyder tabte sidevisninger og dermed tabte annonceindtægter. Ud over at have en hurtig platform, er det derfor også vigtigt at have en leverandør der kan reagere hurtigt og effektivt, hvis der opstår problemer. Dette har Min-Mave fundet hos ActiveWebs A/S:
Uanset om det har været sen aften og weekend, har der altid været hurtig hjælp at hente, hvis der har været akutte problemer. Vi har altid kunnet få fat på jer, og oplevet en professionel indsats fra jeres side som vi sætter stor pris på.

Endvidere har vi oplevet god rådgivning og sparring, både indledende til valg af løsning men også hen ad vejen i forbindelse med forskellige problemstillinger.
Ud over Min-Mave, er Nicolai Frisch også partner i Amino.dk og har tidligere været CEO hos Euroinvestor.com, hvorfor han har stor erfaring med drift af større internettjenester.

Vil du vide mere om Min-Mave?


» Besøg deres website
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her