Vi skaber værdi for vores kunder!
Hos os er I ikke blot et nummer i køen - vi går op i vores kunder.

Vi er store nok til at kapere jeres behov og erfarne nok til at løse jeres problemer,
men samtidig små nok til at forstå jer og passionerede nok til at gå den ekstra mil for jer.

Derfor, er vi ikke som alle de andre.


Case: Naboor


» Tilbage til cases

Naboor startede i 2010 med en nytænkende online nabohjælpsløsning, som via et lukket socialt netværk blandt naboer kan forebygge indbrud. I 2012 blev rettighederne overtaget af TrygFonden, der har doneret dem til det Det Kriminalpræventive Råd som i dag udbyder tjenesten gratis under navnet Nabohjælp.dk.

Virksomheden Naboor står fortsat for udvikling og drift af den tekniske platform bag Nabohjælp.dk, hvilket sker gennem en hostingløsning hos ActiveWebs A/S.


Tilgængelighed, sikkerhed og skalerbarhed
Nabohjælp.dk handler om at skabe tryghed blandt borgerne og forebygge indbrud, hvorfor det er vigtigt at platformen altid er tilgængelig. Endvidere er det med det Kriminalpræventive Råd bag projektet, et krav at dataene opbevares sikkert og professionelt.

DKRs og Trygfondens involvering sikrer Nabohjælp.dk stor mediedækning, hvilket kombineret med ekstra opmærksomhed omkring ferieperioder stiller store krav til at Naboor har et setup der er gearet til spidsbelastninger og løbende vækst.

Ole Rich Henningsen, stifter af Naboor, udtaler bl.a. om samarbejdet:
Vi havde hørt en masse godt om ActiveWebs. Samtidig havde vi problemer med oppetid og dårlig support hos vores daværende leverandør.

Vi har oplevet det som et super samarbejde med behaglige mennesker. Der har ikke været problemer med SLA’er. Desuden har der været gode oppe- og svartider.
Naboor forventer et 6-cifret antal brugere på Nabohjælp.dk, ligesom der er planer om at udvide konceptet til flere andre lande.


Det handler om tryghed
Ligesom Naboor skaber tryghed blandt deres brugere, er vi med til skabe tryghed hos Naboor omkring deres hosting. De har brug for en hostingpartner de kan regne med, så de kan fokusere på at udvikle deres forretning i stedet for at bekymre sig om driften. En rolle vi opfylder til stor tilfredshed:
Vi er selv eksperter indenfor softwareudvikling, så vi har brug for nogle, der kan matche vores kompetencer med hensyn til hosting.

Vi oplever jer generelt som meget kompetente og vi kan særligt fremhæve jeres proaktive support. Det har været superfedt, at I aktivt har forhindret potentielle udfordringer.

Hvis man har behov for en professionel hosting løsning og ikke kun en standard shop løsning, tvivler jeg på, at man finder en bedre leverandør end ActiveWebs.
Naboor er bl.a. underlagt strenge krav fra Datatilsynet omkring hosting og datasikkerhed, som vi i samarbejde med dem har sikret at deres løsning lever op til.

Vil du vide mere om Nabohjælp.dk?


» Besøg deres website
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her