Overlad trygt bekymringerne til os
Vi tager telefonen 24/7, 365 dage om året, i tilfælde af problemer.

Topsikrede og redundante driftsfaciliteter kombineret med over 10 år i branchen gør,
at vi kan levere nogle af markedets absolut bedste løsninger.
Kontakt os uforpligtende for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.


CloudLinux / cPanel


Publiceret d. 01-04-2012

Efter i gennem noget tid at have tilbudt CloudLinux og cPanel, har vi nu tilføjet de to produkter til vores prisliste samt konfigurator her på siden.

CloudLinux er en kommerciel linux distribution baseret på CentOS, der er særligt anvendeligt til multi-tenant webhosting grundet mulighederne for at adskille de individuelle websites fra hinanden samt opsætte ressourcebegrænsninger på dem. Dette gøres bl.a. via deres egen LVE teknologi, lightweight virtualized environments, som kan isolere en enkelt kunde så risikoen for at kunden er til gene for andre kunder ved høj belastning, angreb eller lignende reduceres.

cPanel er et webbaseret kontrolpanel til Linux, der sammen med WHM (WebHost Manager) gør det nemmere at administrere serveren samt webhoteller på den for kunder som ikke nødvendigvis har erfaring med drift af linux servere.

Vi anbefaler fortsat Plesk fra Parallels som kontrolpanel, ligesom vi til langt de fleste behov vil anbefale Debian eller Ubuntu som styresystem, men til nogle behov er disse to produkter mere anvendelige.

Læs mere om


 » Software
 » CloudLinux website
 » cPanel website
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her