Overlad trygt bekymringerne til os
Vi tager telefonen 24/7, 365 dage om året, i tilfælde af problemer.

Topsikrede og redundante driftsfaciliteter kombineret med over 10 år i branchen gør,
at vi kan levere nogle af markedets absolut bedste løsninger.
Kontakt os uforpligtende for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.


Om ActiveWebs A/S


ActiveWebs A/S er et 100 % danskejet hostingselskab, der i mere end 10 år har leveret forretningskritiske IT-løsninger til erhvervslivet, her hjemme, såvel som til udenlandske kunder.


Historien


Virksomheden blev stiftet i 2001, oprindeligt med fokus på webudvikling/design samt hosting af webhoteller. I starten var det med base fra et datacenter i København, men i 2004 valgte vi at flytte vores hostingaktiviteter hjem til Aarhus. I den forbindelse gik vi væk fra at levere webløsninger, og lagde i stedet vores fokus på hosting med speciale i serverløsninger.

Dette har vi haft stor succes med og opbygget en bred erfaring indenfor, hvilket har gjort, at vi den dag i dag betragter os selv som en af landets førende udbydere af hostede serverløsninger. Herudover har vi ligeledes fået opbygget en bred produktportefølje med mange relevante tillægsydelser.

I 2007 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab, men køres videre på samme måde og i samme ånd som tidligere. Vi har sidenhen vækstet løbende, og i 2012 samt 2013 blev vi af Børsen udnævnt til Gazelle-virksomhed. En titel som kun knap 5.000 virksomheder har opnået mere end en gang, siden 1995 hvor prisen blev uddelt første gang.

Vi har derfor i dag en solid økonomi, et professionelt netværk af samarbejdspartnere, en loyal kundebase og ikke mindst en meget bred kompetence indenfor hosting og serverløsninger, hvilket gør os til en oplagt samarbejdspartner indenfor dette felt.


Filosofien


Vores virksomhed er skabt ud af passion. Passion for at fordybe os i spændende teknologi, passion for at drive forretning og ikke mindst passion for at løse problemer. Den passion har vi stadig den dag i dag, og den er nøglen til den succes, vi har haft. Vi brænder for det, vi laver, for at løse vores kunder problemer og for at overstige deres forventninger.

Det er et karaktertræk, man ofte ser ved nystartede virksomheder, men som for det meste forsvinder, i takt med at virksomheden vokser. Det er dog ikke tilfældet hos os. På trods af mere end 10 år i branchen har vi en filosofi om, at vi vil bibeholde den ånd og det drive, man finder i en nystartet virksomhed, der er drevet af passion. Der er ikke mange af de større udbydere, der har denne indstilling, og det er et af de områder, hvor vi mener, at vi skiller os ud.

Vi engagerer os i den enkelte kunde, tænker ud af boksen og leverer skræddersyede løsninger med udgangspunkt i kundens behov. To behov er sjældent ens, og derfor bør løsningerne heller ikke være det.
På den baggrund er vi for mange af vores kunder også mere end blot en hostingudbyder. Vi er en sparringspartner i hele deres IT-strategi.


Ansvaret


Når alt kommer til alt, så handler hosting i sidste ende om tillid. Hosting er for mange kunder noget, der bare skal virke, og de forventer således, at vi som leverandør har styr på det og tager ordentligt hånd om eventuelle problemer.

Det ansvar er vi bevidste om og bestræber os på fuldt ud at leve op til. Vi sidder således klar 24/7 ved telefonerne i tilfælde af driftsproblemer og arbejder altid efter at levere hurtig og effektiv service - hvad enten det blot drejer sig om spørgsmål eller driftsproblemer.

Vi er åbne og ærlige og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores kunders succes og tilfredshed er en nødvendighed for vores egen succes, hvorfor vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre den.


Hvorfor os?


I en meget konkurrencepræget branche med rigtig mange udbydere kan det være svært at vide, hvem man skal vælge. Vi mener, vi er det oplagte valg, og har samlet 10 gode grunde til at vælge lige netop os.
Her ud over vil vi også anbefale at tage et kig på vores referencer, kundeudtalelser og cases.

Skulle der være interesse for teknikken bag vores løsninger, er der findes flere oplysninger her, og skulle der være spørgsmål til dette eller andet så kan vi naturligvis kontaktes helt uforpligtende.
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her