Overlad trygt bekymringerne til os
Vi tager telefonen 24/7, 365 dage om året, i tilfælde af problemer.

Topsikrede og redundante driftsfaciliteter kombineret med over 10 år i branchen gør,
at vi kan levere nogle af markedets absolut bedste løsninger.
Kontakt os uforpligtende for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.


10 gode grunde til at vælge os


I en meget konkurrencepræget branche med rigtigt mange udbydere og et hav af forskellige løsninger, kan det som kunde være svært at vælge hvem man skal lægge sin forretning i hænderne på.

Vi har samlet 10 gode grunde til at vælge os herunder:


1. Fordi hosting handler om tillid

Hosting handler oftest om at tage en kritisk del af sin forretning, og lægge den i hænderne på en fremmed tredjepart. Som kunde er man således afhængig af denne tredjeparts evne til at løfte opgaven, hvorfor det er alfa omega at vælge en udbyder man kan have tillid til.

Hosting er ikke en standard hyldevare og to løsninger er sjældent ens hos to forskellige udbydere, hvorfor man bør gøre sig nøje overvejelser før man vælger hvem man vil lægge sin forretning i hænderne på.

Vi er ikke en ny spiller på markedet og har med over 10 år i branchen bevist vores værd. Vi er kommet for at blive og har en solid økonomi, der sikrer at vores kunder også kan regne med at vi er her i morgen. Vi har gennem årene opbygget en solid erfaring og en bred skare af loyale kunder, der vidner om at vi leverer varen.


2. Fordi vi tager jeres forretning alvorligt

Mange kunder har ikke tænkt over hvor sårbare de er overfor driften af deres IT løsninger, og tager derfor ikke dette med i overvejelserne ved valg af løsning og udbyder. Går omsætningen i stå pga. nedetid, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at have valgt forkert udbyder.

Vi ved hvad nedetid, langsommelighed og datatab kan få af fatale konsekvenser for vores kunder, og dermed hvor forretningskritisk deres drift er. For mange af kunderne er hosting noget der bare skal virke, uden bøvl og behov for hele tiden at have fat i udbyderen. Vi går derfor gerne den ekstra mil for vores kunder, så de ikke skal bekymre sig om IT driften.

Derfor sidder vi også klar 24/7, 365 dage i året, for at tage telefonen hvis vores kunder har behov for vores hjælp. Vi er fuldt bevidste omkring vores ansvar, for kører vores kunders forretning ikke er det i sidste ende os selv det går ud over. Vi er derfor topmotiverede for at yde vores bedste for vores kunders driftssikkerhed, og finde holdbare løsninger på deres behov.


3. Fordi vi er drevet af passion

Vores virksomhed er skabt ud af passion. Passion for at fordybe os i spændende teknologi, passion for at drive forretning og ikke mindst passion for at løse problemer for kunderne. Den passion har vi stadig den dag i dag, og den er nøglen til den succes vi har haft. Vi brænder for det vi laver, for at hjælpe vores kunder og for at overstige deres forventninger.

Det er et karaktertræk man ofte ser ved nystartede virksomheder, men som for det meste forsvinder i takt med at virksomheden vokser. Det er dog ikke tilfældet hos os. På trods af mere end 10 år i branchen, har vi en filosofi om at vi vil bibeholde den ånd og det drive man finder i en nystartet virksomhed der er drevet af passion. Der er ikke mange af de større udbydere der har denne indstilling, og det er et af de områder hvor vi mener at vi skiller os væsentligt ud.


4. Fordi vi både er for teknikere og beslutningstagere

Hostingløsninger kan ofte være meget komplekse, både at indkøbe, drifte og forstå. Vi sætter derfor en ære i at være i stand til at hjælpe vores kunder, uanset om det er systemteknikeren, udvikleren, økonomidirektøren eller den lille iværksætter vi har kontakten med.

Det er vores ansvar at have forstand på løsningerne, og har kunderne det ikke selv er det vores opgave at kommunikere med dem på et plan de kan forstå. Det har vi mange års erfaring med, ligesom vi også kan kommunikere direkte på det tekniske plan hvis det er en teknisk kyndig kunde.


5. Fordi vi ikke går på kompromis

Vi leverer kompromisløs hosting af høj kvalitet, hvorfor de datacentre vi leverer ydelser fra er designet efter alle kunstens regler med redundans og sikkerhed højt prioriteret.

Vi ved at tid er penge, og vi ved hvor kritisk nedetid eller nedsat tilgængelighed kan være. Haster det at få løst et problem, få udvidet kapaciteten eller andet, ved vi er derfor også at der skal handles hurtigt og at langsommelige procedurer og interne processer ikke skal trække tingene i langdrag.

Hos mange udbydere er der ofte langt fra tanke til handling, men ikke hos os.


6. Fordi vi er anderledes

To kunder er aldrig ens, og ligeledes er to behov sjældent ens. Løsningerne bør derfor også adskille sig, så de dækker behovet bedst muligt. Vi putter derfor ikke bare vores kunder i prædefinerede kasser, men er i stedet fleksible og skræddersyer løsningerne med kundernes behov 100% i centrum.

Ligeledes er det de færreste behov der er statiske, hvorfor der bør være mulighed for at udvide i takt med at kundens forretning vækster. Vi kan derfor justere til efter behov, også i hastesituationer, så ikke jeres forretning kører underdimensioneret i forhold til jeres behov.


7. Fordi vi ved hvor vigtig god service er

Hos os skal kunder ikke vente i evigheder på svar eller føle sig som kastebolde mellem afdelinger, hvor ingen vil tage ansvar for at hjælpe kunden videre. Fra dag et har vi haft service som et af vores vigtigste parametre, og vi sætter således en ære i hurtigt at hjælpe vores kunder - hvad end det er med simple forespørgsler, komplekse spørgsmål eller akutte driftsproblemer, og uanset om det er via telefon eller e-mail.

I har hos os mulighed for at kontakte samme faste person, uanset hvad det drejer sig om. E-mails bliver som regel besvaret næsten med det samme, og målt over et år er vores gennemsnitlige ventetid på den almindelige telefonkø 18 sek. mens den på vagttelefonen udenfor vores åbningstid er 29 sek.

Vi er derfor altid til at få fat på og man kan altid regne med en hurtig afklaring.


8. Fordi vi lytter til vores kunder

Vi engagerer os i vores kunder og lytter til deres behov samt ønsker, således at vi kan få bedst mulig forståelse for deres situation og hvordan vi bedst muligt hjælper dem. Er der således ønsker om specielle produkter vi ikke fører, ting vi kan gøre bedre eller noget helt tredje, er vi altid åbne for forslag.

Vi elsker ny teknologi og innovativ tankegang, hvorfor vi gerne kigger på nye muligheder ud fra vores kunders efterspørgsel.


9. Fordi vi er specialister

Vi har arbejdet med hosting og servere i mere end 10 år, hvorfor vi har opbygget de fornødne kompetencer og har erfaring med at løse vidt forskellige behov. Gør derfor det i er bedst til, koncentrer jer om jeres kerneforretning, og overlad trygt IT driften til os - det er det vi er bedst til.

Udover vores egen ekspertise, har vi et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Det gør, at vi er i stand til at løfte de fleste opgaver og kan levere nogen af markedets absolut bedste løsninger.

Er der behov for samspil med kundens egne leverandører, teknikere eller udviklere, er det også et felt vi er meget erfarne indenfor. Vi ved hvor vigtigt det er som kunde, at samarbejdet mellem ens leverandører spiller frem for at de blot modarbejder hinanden.


10. Fordi vi er mere end bare en udbyder

Vi er mere end "bare" en udbyder eller IT leverandør for mange af vores kunder, vi kan være en sparringspartner omkring hele jeres løsning og IT strategi.

Herunder ikke alene opsætning og løbende drift, men også samspil med jeres udviklere, IT folk eller leverandører omkring valg af teknologier samt design af en skalerbar, redundant og fremtidssikret løsning med udgangspunkt i lige netop jeres behov.


ERFARING - ENGAGEMENT - PASSION - SERVICE - FLEKSIBILITET - ANSVAR - TILLID
Kort sagt, vi går op i vores kunder.

ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her