Lej plads til jeres egen server hos os
Uanset størrelse, mærke, strømforbrug og anvendelse, så kan vi hjælpe.

Foretrækker I jeres eget hardware frem for at leje en dedikeret server?
Og har I ikke et stort nok behov til at leje et helt rackskab til jer selv?
Så kan I vælge server hosting hos os, hvor I lejer plads i et delt rackskab hos os.


Server hosting, introduktion


Frem for at have serverne stående på kontoret, kan man med fordel vælge at leje plads i et rackskab hos os.

Hvad er server hosting?
Server hosting vil sige, at man lejer plads til at få placeret sin egen fysiske server i et delt rackskab i vores sikre driftsfaciliteter. Vi leverer strøm, internet, køling og alt, hvad der ellers er behov for, således at man som kunde kun skal passe sin server eller alternativt tegne en driftsaftale med os om at passe den.

Hvorfor server hosting?
Ved at vælge server hosting kan man, på trods af et beskedent behov for en enkelt eller få servere, fortsat få de store fordele som et topprofessionelt datacenter giver, uden at skulle ud og leje et helt rackskab selv og dermed undgå de relativt høje omkostninger dette medfører.

Der er mulighed for at komme til serveren 24/7 i tilfælde af problemer, eller få vores assistance til at kigge på den, samtidig med at man er sikret af de professionelle driftsfaciliteter vi stiller til rådighed. Herunder, men ikke begrænset til, nødstrømsanlæg, køleanlæg, redundant fremført fiber, flere internetudbydere, automatisk brandslukningssystem, alarmsystemer og tilknyttet vagtselskab.

Driftssikkerhed


I et professionelt datacenter er der tænkt på det hele, og det er designet med redundans i mente. Nødstrømsanlæg med UPS og dieselgenerator, køling og redundante internetforbindelser er således en selvfølge hos os.

Fysisk sikkerhed


Videoovervågning, alarmsensorer, særskilte brand- og sikkerhedszoner, automatisk brandslukning, vand/fugt detektorer og logning af al adgang, er blot nogle af de foranstaltninger, vi har for at beskytte jeres værdifulde data.

Skaler efter behov


Får I behov for mere kapacitet skal I ikke bekymre jer om at skulle til at udvide serverrummet, fordoble kølekapaciteten eller få lagt mere strøm ind. I kan blot bestille et ekstra rackskab, og så klarer vi resten, således at I nemt og hurtigt kan skalere op efter behov.

Altid til rådighed


Vi er tilgængelige via vores vagttelefon 24/7, året rundt, både i tilfælde af driftsproblemer, men også hvis I skulle have brug for anden assistance. Vi kan således fungere som en ekstra hjælpende hånd, hvis der bliver behov for det.

Forbindelser


Der er redundant fremført fiber og flere internetudbydere forbundet til alle de datacentre, vi tilbyder colocation i, og ud over internet kan vi også tilbyde forbindelser direkte mellem jeres rackskab og kontor.

Minimering af risici


Har I regnet på, hvad det koster jer, hvis internetforbindelsen bliver gravet over, eller strømmen går, med nedetid til følge? Eller hvis en brand tager jeres serveropsætning og data? Undgå bekymringerne med server hosting.


Se priser, tillægsydelser og andre relevante oplysninger via den røde menubar i toppen.
Såfremt der skulle være spørgsmål eller ønske om et tilbud, kan vi naturligvis kontaktes.
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her