Hosting er noget, der bare skal virke!
Derfor er det vigtigt, at den bagvedliggende teknik er i orden.

Vi er åbne omkring de ydelser, vi sælger, og den teknik, der ligger bag dem.
Datacentrene er designet efter alle kunstens regler, hvad angår redundans og sikkerhed.
Vores servere, netværksudstyr og leverandører er nøje udvalgt for at sikre vores kunder bedst muligt.


NetværkVi er LIR, Local Internet Registry, hos RIPE som står for allokering af IP adresser til de europæiske lande. Dvs. vi råder over vores eget AS nummer (AS197123) samt en IPv4- og IPv6-allokering, som vi kan distribuere blandt vores kunder efter deres behov.

Internetforbindelse


Vores netværk har base i vores primære datacenter i Aarhus, hvortil der er fremført redundant fiber fra bl.a. Nianet, GlobalConnect og TDC. Her ud over har vi redundant fremførte forbindelser fra vores leverandører.

Vi udveksler trafik gennem Nianet over flere gigabit-uplinks. Nianet er som en af landets største udbydere specialister i fiber- og internetforbindelser. De er ejet af de danske energiselskaber og har ud over deres egne 3.000 km fiberinfrastruktur i Danmark også adgang til de mange tusind kilometer fiber, som elselskaberne råder over.

Internt netværk


Internt består vores netværk af en central backbone, hvor vores internetforbindelser samt rackskabe termineres i. Alle rackskabe er termineret med en gigabit kapacitet, med mulighed for flere uplinks for redundans eller højere kapacitet.

I de enkelte rackskabe er serverne som udgangspunkt termineret via 100 Mbit, mens der er mulighed for opgradering til gigabit hvis behovet er der. Er der tale om et colocation rackskab, bestemmer kunden naturligvis selv, hvilken hastighed udstyret termineres med.

Til vores interne netværk anvender vi netværksudstyr fra HP og Cisco.

ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her