Hosting er noget, der bare skal virke!
Derfor er det vigtigt, at den bagvedliggende teknik er i orden.

Vi er åbne omkring de ydelser, vi sælger, og den teknik, der ligger bag dem.
Datacentrene er designet efter alle kunstens regler, hvad angår redundans og sikkerhed.
Vores servere, netværksudstyr og leverandører er nøje udvalgt for at sikre vores kunder bedst muligt.


ServerVi har arbejdet med servere i over 10 år, og har således opbygget en meget bred erfaring med forskellige teknologier og leverandører. Herudover har vi løbende fingeren på pulsen, så vi altid kan levere de nyeste teknologier til de kunder, der ønsker den.

Igennem arbejdet med vores kunder har vi erfaring med at håndtere servere fra en bred vifte af producenter, herunder alle de store som IBM, HP, Dell, Fujitsu, Supermicro og Asus. Internt anvender vi primært servere baseret på Asus-teknologi, som vi kan skræddersy til de enkelte behov, men vi kan også sagtens levere andre løsninger, hvis der er specielle præferencer fra kundens side.

Til de systemer vi selv bygger, anvender vi primært server-grade-komponenter fra leverandører, vi har mangeårig erfaring med, herunder SATA/SAS-harddiske fra Seagate og Western Digital, SSD-diske fra Intel, RAM fra Kingston, processorer fra Intel og RAID-controllere fra Adaptec og LSI.

Vi kan levere standard-systemer såvel som individuelt konfigurerede, med og uden redundant strømforsyning, med og uden hardware RAID, med og uden SSD cache, med en eller flere processorer osv. osv. - helt efter kundens behov, i stedet for blot at have prædefinerede modeller at putte vores kunder ned i.For spørgsmål om specifikke servermodeller, kontakt os venligst.
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her