En virtuel server er en grøn server
Begrænset behov for serverkapacitet? Så vælg en miljørigtig løsning.

En virtuel server er lidt som at pendle sammen med andre: Man kommer fra A til B, som hvis man kørte selv,
men man belaster miljøet langt mindre, da man er flere der deles om de samme ressourcer.


Virtuel server, introduktion


Er der behov for egen server, men ikke behov for fysisk servers ydeevne? Så lej en virtuel server.

Hvad er en virtuel server?
En virtuel server vil sige, at man får en isoleret andel af en fysisk server, som er delt med andre kunder. Dvs. du får funktionerne og friheden, som en privat server med fuld root-/administrator-adgang giver, men deler ressourcerne på den fysiske server med andre kunder der har hvert deres 100 % isolerede miljø. Som kunde skal man ikke bekymre sig om drift af det fysiske hardware, serveren kører på, eller de driftsfaciliteter, den er placeret i. Alt dette tager vi os af. En virtuel server kan også findes under navne som virtual server, vps og vserver.

Hvorfor en virtuel server?
Typisk er en virtuel server det oplagte valg, hvis man har behov for en separat server, men ikke behov for den store ydeevne, som følger med en dedikeret server. En virtuel server kan således være en oplagt mulighed for at spare nogle af de faste omkostninger, ved at den fysiske server betales af flere forskellige kunder. Ulempen ligger i at man må deles om ressourcerne, således at den tilgængelige processorkraft og disk i/o kan belastes af andre kunder.

Selve ens serverinstallation og data er naturligvis 100 % adskilt fra de andre kunder. Det er kun de underliggende systemressourcer, der deles. En virtuel server er en fleksibel måde at komme i gang med egen server på, hvis ens behov f.eks. er beskedent i starten, da man løbende kan opgradere den efter behov - og i sidste ende måske opgradere til en dedikeret server eller en løsning med flere forskellige servere.

Vi sidder klar 24/7 for at hjælpe i tilfælde af problemer, har altid ekstra kapacitet klar og har mange års erfaring med serverdrift til vidt forskellige behov. Vi kan således også hjælpe med opsætning og den løbende drift, hvis det ønskes.

Driftssikkerhed


I et professionelt datacenter er der tænkt på det hele, og det er designet med redundans i mente. Nødstrømsanlæg med UPS og dieselgenerator, køling og redundante internetforbindelser er således en selvfølge hos os.

Fysisk sikkerhed


Videoovervågning, alarmsensorer, særskilte brand- og sikkerhedszoner, automatisk brandslukning, vand/fugt-detektorer og logning af al adgang er blot nogle af de foranstaltninger vi har for at beskytte jeres værdifulde data.

Skaler efter behov


Får I behov for mere kapacitet skal I ikke bekymre jer om at skulle til at indkøbe nyt hardware, klargøre det og installere det - vi har altid ekstra kapacitet og dedikerede servere klar til at understøtte jeres forretnings vækst, også hvis det haster.

Altid til rådighed


Vi er tilgængelige via vores vagttelefon 24/7, året rundt, både i tilfælde af driftsproblemer, og hvis I skulle have brug for anden assistance. Vi kan således fungere som en ekstra hjælpende hånd, hvis der bliver behov for det.

Forbindelser


Der er redundant fremført fiber og flere internetudbydere forbundet til datacentret, og ud over internet kan vi også tilbyde forbindelser direkte mellem jeres server(e) og kontor via f.eks. fiber.

Minimering af risici


Har I regnet på, hvad det koster jer, hvis netforbindelsen bliver gravet over, serveren går i stykker, kontoret brænder, eller strømmen går, med nedetid eller datatab til følge? Undgå bekymringerne med en virtuel server.


Se priser, tillægsydelser og andre relevante oplysninger via den røde menubar i toppen.
Såfremt der skulle være spørgsmål vedr. virtuel server, eller ønske om et tilbud, kan vi naturligvis kontaktes.
ActiveWebs A/S · Højvangen 4. · 8660 Skanderborg · E-mail: info@activewebs.dk · Tlf: 70 27 70 57 · CVR: 31 08 59 34
Alle priser er oplyst i danske kroner og ekskl. 25% dansk moms · Betingelser kan læses her